Ti si que es un bo peixe
É un programa creado pola Consellería do Mar co dobre obxectivo de facilitar o coñecemento e consumo de produtos frescos do mar de Galicia entre as nenas e nenos da nosa comunidade e de incidir e equilibrar as súas dietas alimentarias.
Os seus destinatarios son os escolares de Educación Infantil, Educación Primaria e Educación Secundaria.
Unidades didácticas

Educación Infantil
DescargarUxía dende pequena sempre tivo moi claro que de maior quería traballar cos animais do mar.
A súa curiosidade levouna a estudiar Bioloxía, e a especializarse no mundo mariño.
Agora investiga as propiedades nutricionáis dos productos do mar, tras descubrir importantes melloras no noso organismo a través do seu consumo regular en diferentes pratos de cociña.
Investiga ditas melloras coa axuda de "Roque o Peixeiro" e do seu asistente virtual "PeiX".

Educación Primaria
DescargarUxía dende pequena sempre tivo moi claro que de maior quería traballar cos animais do mar.
A súa curiosidade levouna a estudiar Bioloxía, e a especializarse no mundo mariño.
Agora investiga as propiedades nutricionáis dos productos do mar, tras descubrir importantes melloras no noso organismo a través do seu consumo regular en diferentes pratos de cociña.
Investiga ditas melloras coa axuda de "Roque o Peixeiro" e do seu aistente virtual "PeiX".

Educación Secundaria
DescargarUxía dende pequena sempre tivo moi claro que de maior quería traballar cos animais do mar.
A súa curiosidade levouna a estudiar Bioloxía, e a especializarse no mundo mariño.
Agora investiga as propiedades nutricionáis dos productos do mar, tras descubrir importantes melloras no noso organismo a través do seu consumo regular en diferentes pratos de cociña.
Investiga ditas melloras coa axuda de "Roque o Peixeiro" e do seu aistente virtual "PeiX".